Vi feirer over 2500 kursdeltakere! FÅ -25% RABATT PÅ ALLE HMS KURS ved å benytte lisenskode: HMS-25

Dager
Hours
Minutes
Seconds

Sommerkampanje –30% AVSLAG PÅ ALLE HMS-KURS – Bruk lisenskode: HMS2021 ved registrering.

Vi oppdaterer våre nettsider, det kan desverre medføre noe nedetid! Kontakt oss på post@totalhms.no for brukerstøtte. 

Få 30% avslag på alle HMS-kurs ved å benytte lisenskode: HMS2020. 

[log-code]

Unngå påbud av Arbeidstilsynet

I henhold til Arbeidsmiljøloven § 3-5 og § 6-5 pålegger myndighetene daglig leder og verneombud å gjennomføre HMS-opplæring. Våre HMS-kurs tilfredsstiller myndighetenes krav til opplæring i helse, miljø og sikkerhet. Kursbeviset er din dokumentasjon på at du innehar den lovpålagte HMS-kompetansen myndighetene krever.

Få 30% avslag på alle HMS-Kurs med Lisenskoden: "HMS2021"!

HMS-Kurs på nett

Den mest effektive veien til HMS-Sertifisering

HMS-kursene er i et effektiv og pedagogisk format med høy faglig kvalitet. Våre HMS-kurs er i tråd med Arbeidstilsynets krav og er derfor godkjente i henhold til arbeidsmiljøloven.

1

REGISTRERING:

Opprett brukerkonto med E-post og passord.

2

LES OG LÆR:

Logg inn på “min profil” og start kurs

3

KUNNSKAPSTEST:

Fullfør kurset med avsluttende flervalgsoppgave.

4

KURSBEVIS:

Last ned kursbevis på “min side”.

Spar 537 KR med Lisenskoden "HMS2021" - Nå Kun 1253 NOK! (Før 1790 NOK)

HMS-Kurs for Daglig Leder

HMS-kurs for ledere gir grunnleggende opplæring i helse, miljø og sikkerhetsarbeid. Det gir kunnskap om gjeldende krav, hva som karakteriserer god HMS. Hvordan man som leder kan legge til rette for et målrettet og systematisk arbeid for å implementere helse, miljø og sikkerhet på arbeidsplassen. Slik opplæring er ifølge Arbeidsmiljølovens § 3-5 obligatorisk for arbeidsgivere, og arbeidsgivere er dermed forpliktet til å gjennomføre opplæring i HMS.

Hms-kurs for ledere på nett er bygd opp på en enkel, lærevennlig og pedagogisk måte. Vel vitende om hvor travel arbeidshverdagen kan være når en sitter i en lederposisjon, har vi vært opptatt av å presentere innholdet så effektivt som overhodet mulig. Kurset gjennomføres på 2-4 timer! På kort tid gir altså hms-kurset den nødvendige kompetansen for å forstå hva HMS-arbeid er, hvorfor det er viktig og hvordan å implementere det.

Spar 717 KR med Lisenskoden "HMS2021" - Nå Kun 1673 NOK! (Før 2390 NOK)

HMS-Kurs for verneombud og AMU

Verneombudskurset på nett gir verneombudet og medlemmer av arbeidsmiljøutvalget (AMU) opplæringen som er nødvendig for at de skal kunne utføre sine verv på en forsvarlig måte. Det gir kunnskap om gjeldende lover og regelverk og hvordan man kan vurdere aspekter ved helse, miljø og sikkerhet på egen arbeidsplass. Videre gir det innsikt i rollefordeling og hvordan å gå fram for å utøve sin rolle som verneombud, for eksempel i møte med problematiske forhold.

I utgangspunktet skal verneombudskurs være på minst 40 timer, men partene i den enkelte virksomhet kan avtale kortere opplæringstid. Vår nettbaserte opplæring er et alternativ til et standard 40-timer verneombudskurs. Vi er opptatt av å presentere innholdet så effektivt som mulig, og kurset gjennomføres på 4-8 timer!

 

Spar 267 KR med Lisenskoden "HMS2021" - Nå Kun 623 NOK! (Før 890 NOK)

HMS-kurs for Ansatte

HMS-kurs for ansatte imøtekommer ledelsens ansvar for opplæring av arbeidstakere, slik det omtales i Forskrift om organisering, ledelse og medvirkning, når det kommer til å ruste arbeidstakeren for aktiv deltakelse i virksomhetens HMS-arbeid. Kurset er kortere og mindre detaljert enn våre kurs for Ledere og Verneombud.

Kurset henvender seg til arbeidstakere i norske virksomheter. Målet med kurset er at arbeidstakere skal forstå hvordan organisering, ledelse og medvirkning fungerer i virksomheten, jamfør Arbeidsmiljøloven og Forskrift om Organisering, ledelse og medvirkning, så vel som en introduksjon til annet relevant regelverk for arbeidsplassen.

Kurset inneholder en introduksjon til hvordan arbeidet med helse, miljø og sikkerhet i Norge er organisert; rollen som spilles av arbeidstaker, regelverket for arbeidslivet, verneombudsystemet og lederes oppgave, og hva som menes med systematisk HMS.

 

Vi skaper ny HMS-kunnskap, hver dag!

Følg vår blogg om HMS og ledelse

Har du spørsmål?

TA KONTAKT

Ofte stilte spørsmål

Faq

Har du et spørsmål til oss som du ønsker raskt svart på?
Da kan du se på denne listen med spørsmål som vi ofte får!
Hvis du fortsatt lurer på noe, så kan du selvsagt ta kontakt med oss for utdypende informasjon!