Vi feirer over 2500 kursdeltakere! FÅ -25% RABATT PÅ ALLE HMS KURS ved å benytte lisenskode: HMS2024

Dager
Hours
Minutes
Seconds

🇺🇦  Vi ønsker å bidra til enklere integrering av Ukrainske flykninger i Norsk arbeidsliv, ved å gi alle Ukrainske arbeidstakere gratis tilgang til vårt
HMS-Kurs for arbeidstakere på Ukrainsk (Finn kurs i oversikten)  🇺🇦

Vi feirer samtidig over 2500 kursdeltakere og ønsker derfor å gi nye og eksisterende kunder 25% RABATT på alle HMS-kurs ved å benytte lisenskode: HMS2023. 

Sommerkampanje –30% AVSLAG PÅ ALLE HMS-KURS – Bruk lisenskode: HMS2021 ved registrering.

Vi oppdaterer våre nettsider, det kan desverre medføre noe nedetid! Kontakt oss på post@totalhms.no for brukerstøtte. 

🇺🇦  Vi ønsker å bidra til å ønske ukrainske flykninger velkommen til Norge og Norsk arbeidsliv, ved å gi alle ukrainere i Norge
GRATIS HMS-Kurs for arbeidstakere (Finn kurs i oversikten)  🇺🇦

Vi feirer samtidig over 2500 kursdeltakere! FÅ 20% RABATT på alle HMS-kurs ved å benytte lisenskode: HMS2022. 

[log-code]
Søk

Tilsynshjelp

Vi bistår med å lukke eventuelle pålegg, ta kontakt for prisoverslag.

Fra 1290 NOK pr time.

Tilsynshjelp

Hva gjør jeg ved tilsyn fra Arbeidstilsynet?

Fyll ut skjema for en faglig vurdering. En av våre HMS-konsulenter vil se over rapporten og vurdere omfang og kostnad.

1

LAST OPP RAPPORT

2

FÅ EN GRATIS VURDERING

3

MOTTTA TILBUD

4

VI HJELPER DEG

TILSYN

Arbeidstilsynet gjennomfører ved jevne mellomrom tilsyn hos ulike foretak i ulike bransjer. Det finnes ulike former for tilsyn, det være seg meldte tilsyn, uanmeldte tilsyn og postale tilsyn. Den vanligste formen for tilsyn er uanmeldte tilsyn, det betyr i praksis at Arbeidstilsynet kommer ut til ulike arbeidsplasser og gjennomfører tilsyn uten at foretaket får mulighet til å forberede seg.  Ved uanmeldte tilsyn gjennomføres tilsynet i samtale med ansatte på arbeidsplassen. Arbeidstilsynet etterspør relevant dokumentasjon. Sammen med opplysningene som blir gitt under tilsynet, danner dokumentasjonen og Arbeidstilsynets egne observasjoner grunnlaget for Arbeidstilsynets vurderinger. Dersom det viser seg at foretaket ikke oppfyller regelverkets krav vil foretaket få pålegg om å utbedre/skaffe til veie.

Etter tilsynet gjør Arbeidstilsynet en vurdering av saken og om virksomheten oppfyller regelverkets krav. Vurderingen som gjennomføres, og eventuelle reaksjoner på forhold som er avdekket i tilsynet oppsummeres i en skriftlig tilsynsrapport.

Hvis foretaket mener at tilsynsrapporten inneholder faktiske feil, er uenige i de vurderinger som er tatt eller ønsker å sende inn mer dokumentasjon, kan foretaket gi en skriftlig tilbakemelding til Arbeidstilsynet om dette.  Frist for slik tilbakemelding er normalt tre uker.

Når tilbakemeldingsfristen er passert, mottar foretaket et brev fra Arbeidstilsynet med vedtak om pålegg.  Dersom dere trenger bistand til å lukke påleggende, laster du enkelt opp rapporten, vi gjør en helhetsvurdering og kommer tilbake med et detaljert tilbud iht. hvilke tiltak som er nødvendige.

TILSYN

Få et gratis kostnadsoverslag

Kontakt oss

Fyll ut skjema for en faglig vurdering. En av våre HMS-konsulenter vil se over rapporten og vurdere omfang og kostnad.

Tilsynshjelp

Send tilsynsrapport

Last opp tilsynsrapport

Maximum file size: 52.43MB

Vi skaper ny HMS-kunnskap, hver dag!

Følg vår blogg om HMS og ledelse

Vil du ha mer informasjon?

MELD DEG PÅ VÅR NESTE WEBINAR

Vi tilbyr jevnlig webinarer med tips til hvordan du som arbeidsgiver kan få mest mulig ut av din kunnskap innenfor Helse, miljø og sikkerhet.  Dette er korte, innholdsrike seanser hvor våre fageksperter tar opp relevante problemstillinger. Deltakere kan sende inn spørsmål underveis i sendingen.

webinar