Vi feirer over 2500 kursdeltakere! FÅ -25% RABATT PÅ ALLE HMS KURS ved å benytte lisenskode: HMS2024

Dager
Hours
Minutes
Seconds

🇺🇦  Vi ønsker å bidra til enklere integrering av Ukrainske flykninger i Norsk arbeidsliv, ved å gi alle Ukrainske arbeidstakere gratis tilgang til vårt
HMS-Kurs for arbeidstakere på Ukrainsk (Finn kurs i oversikten)  🇺🇦

Vi feirer samtidig over 2500 kursdeltakere og ønsker derfor å gi nye og eksisterende kunder 25% RABATT på alle HMS-kurs ved å benytte lisenskode: HMS2023. 

Sommerkampanje –30% AVSLAG PÅ ALLE HMS-KURS – Bruk lisenskode: HMS2021 ved registrering.

Vi oppdaterer våre nettsider, det kan desverre medføre noe nedetid! Kontakt oss på post@totalhms.no for brukerstøtte. 

🇺🇦  Vi ønsker å bidra til å ønske ukrainske flykninger velkommen til Norge og Norsk arbeidsliv, ved å gi alle ukrainere i Norge
GRATIS HMS-Kurs for arbeidstakere (Finn kurs i oversikten)  🇺🇦

Vi feirer samtidig over 2500 kursdeltakere! FÅ 20% RABATT på alle HMS-kurs ved å benytte lisenskode: HMS2022. 

[log-code]
Søk
bewi
Start video

Effektive og rimelige nettbaserte HMS-Kurs

I henhold til Arbeidsmiljøloven § 3-5 og § 6-5 pålegger myndighetene daglig leder og verneombud å gjennomføre HMS-opplæring. Våre HMS-kurs tilfredsstiller myndighetenes krav til opplæring i helse, miljø og sikkerhet. Kursbeviset er din dokumentasjon på at du innehar den lovpålagte HMS-kompetansen myndighetene krever.

Fra kun 1990 NOK.

Kompetanse og kunnskap

Den enkleste veien til godkjent HMS-Opplæring

HMS-kursene er i et effektiv og pedagogisk format med høy faglig kvalitet. Våre HMS-kurs er godkjente i henhold til arbeidsmiljøloven §3-5 og kan gjennomføres på kun 3-6 timer

1

REGISTRERING:

Opprett brukerkonto med E-post og passord.

2

LES OG LÆR:

Logg inn på “min profil” og start kurs

3

KUNNSKAPSTEST:

Fullfør kurset med avsluttende flervalgsoppgave.

4

KURSBEVIS:

Last ned kursbevis på “min side”.

HMS-Kurs for ansatte på Ukrainsk (GRATIS)

Vi ønsker å hjelpe dem som har flyktet fra krigen i Ukraina, og vi ønsker å hjelpe deg som vil ansette ukrainske flykninger. I den forbindelsen har vi sammen med våre ukrainske medarbeidere laget et gratis HMS-kurs for ukrainske arbeidstakere, som hjelper dem med å bli kjente med det norske arbeidslivet.

Hvorfor gjennomføre HMS-Kurs?

Kompetanseheving

Med vår kursplattform gjør vi hms-opplæringen til en effektiv og lærerik opplevelse. Våre hms kurs er av svært høy kvalitet, både faglig og pedagogisk. Vi Bidrar konsekvent til at våre kursdeltakere får den beste og mest effektive opplæringen innenfor Helse, miljø og sikkerhet.

Responsivt design

Responsivt design

Våre HMS-kurs gjennomføres på alle digitale flater: mobil, nettbrett og desktop. Dermed kan du like enkelt ta kurset på toget som på kontoret. Du kan velge å ta kurset i flere intervaller, og kan dermed pause og starte der du valgte å avslutte sist.

numbered-lis

Effektivt kursformat

Vi leverer forståelig og anvendelig kunnskap på en pedagogisk og engasjerende måte. Dermed kan du gjennomføre opplæringen effektivt.  Vårt kursinnhold er alltid oppdatert og imøtekommer myndighetenes krav.
 
Internkontroll system

Internkontroll System

Når du tar HMS kurs hos oss, får du også tilgang til vårt Internkontroll system. Dermed gjør vi det enklere for deg å følge opp daglige hms-aktiviteter på en systematisk og effektiv måte.  Selvsagt i henhold til myndighetenes krav.
 
dress-maker

Skreddersydde løsninger

For foretak med behov som strekker seg utover det obligatoriske, eller har spesielle utfordringer. Tilbyr vi skreddersydd opplæring som tilpasses dine behov. Opplæringen settes opp i samråd med daglig leder, verneombud eller HMS-ansvarlig i foretaket.

guarantee

Beståttgaranti

Vi setter klare krav til oss selv, og kan derfor med stolthet gi alle våre kunder beståttgaranti når de tar HMS-kurs hos oss. Det betyr at uansett hvilke faglige forutsetninger du har vil vi bistå deg igjennom kurset på best mulig måte.
 
Kursbevis

Kursbevis

Ved bestått HMS kurs og kunnskapsprøve utstedes det automatisk et kursbevis som bekrefter at kursdeltaker har gjennomgått og fullført opplæring i henhold til arbeidsmiljøloven §3-5.
 

Vi skaper ny HMS-kunnskap, hver dag!

Følg vår blogg om HMS og ledelse

Har du spørsmål?

TA KONTAKT

Ofte stilte spørsmål

Faq

Har du et spørsmål til oss som du ønsker raskt svart på?
Da kan du se på denne listen med spørsmål som vi ofte får!
Hvis du fortsatt lurer på noe, så kan du selvsagt ta kontakt med oss for utdypende informasjon!

Vil du ha mer informasjon?

MELD DEG PÅ VÅR NESTE WEBINAR

Vi tilbyr jevnlig webinarer med tips til hvordan du som arbeidsgiver kan få mest mulig ut av din kunnskap innenfor Helse, miljø og sikkerhet.  Dette er korte, innholdsrike seanser hvor våre fageksperter tar opp relevante problemstillinger. Deltakere kan sende inn spørsmål underveis i sendingen.

webinar