HMS-KURS PÅ NETT FOR DAGLIG LEDER & VERNEOMBUD

Våre HMS-kurs tilfredstiller myndighetenes krav til opplæring i helse, miljø og sikkerhet. Opplæringen er i tråd med arbeidsmiljøloven § 3-5.

Kunderating
[Antall vurderinger: 17 Antall stjerner: 4.3]

DEN ENKLESTE VEIEN TIL GODKJENT HMS-OPPLÆRING

HMS-kursene er i et effektiv og pedagogisk format med høy faglig kvalitet. Våre HMS-kurs er godkjente i henhold til arbeidsmiljøloven §3-5 og gjennomføres på kun 1-3 timer.

1

REGISTRERING:

Opprett brukerkonto med E-post og passord.

2

LES OG LÆR:

Logg inn på «min profil» og start kurs

3

KUNNSKAPSTEST:

Fullfør kurset med avsluttende flervalgsoppgave.

4

KURSBEVIS:

Last ned kursbevis på «min side».

HVORFOR HMS-KURS HOS TOTALHMS.NO?

Vår kursplattform gjør hms-opplæringen til en effektiv og lærerik opplevelse. Våre hms kurs er av svært høy kvalitet, både faglig og pedagogisk. Vi Jobber konsekvent for å bidra til at våre kursdeltakere får den beste opplæringen innenfor Helse, miljø og sikkerhet.

null

Responsivt design

Alle våre HMS kurs kan gjennomføres på alle digitale flater: mobil, nettbrett og desktop. Du kan velge å ta kurset i flere intervaller, og kan dermed pause og starte der du valgte å avslutte sist.
null

Effektivt kursformat

Vi leverer forståelig og anvendelig kunnskap på en pedagogisk og engasjerende måte. Dermed kan du gjennomføre opplæringen effektivt.  Vårt kursinnhold er alltid oppdatert og imøtekommer myndighetenes krav.
Internkontroll system

Internkontroll System

Når du tar HMS kurs hos oss, får du også tilgang til vårt Internkontroll system. Dermed gjør vi det enklere for deg å følge opp daglige hms-aktiviteter på en systematisk og effektiv måte.  Selvsagt i henhold til myndighetenes krav.
null

Skreddersydde løsninger

For foretak med behov som strekker seg utover det obligatoriske, eller har spesielle utfordringer. Tilbyr vi skreddersydd opplæring som tilpasses dine behov. Opplæringen settes opp i samråd med daglig leder, verneombud eller HMS-ansvarlig i foretaket.
null

Beståttgaranti

Vi setter klare krav til oss selv, og kan derfor med stolthet si at alle våre kunder vil få beståttgaranti når de tar HMS kurs hos oss. Det betyr at uansett hvilke faglige forutsetninger du har vil vi bistå deg igjennom kurset på best mulig måte.
null

Kursbevis

Ved bestått HMS kurs og kunnskapsprøve utstedes det automatisk et kursbevis som bekrefter at kursdeltaker har gjennomgått og fullført opplæring i henhold til arbeidsmiljøloven §3-5.

Har du spørsmål?

TA KONTAKT

  • Tlf: +47 411 711 00
  • Email: Post@totalhms.no
  • Postadresse: Røsslyngveien 18, 3173 Vear
  • Kundeservice: 09:00 – 15:00

Ofte stilte spørsmål

FAQ

Har du et spørsmål til oss som du ønsker raskt svart på?
Da kan du se på denne listen med spørsmål som vi ofte får!
Hvis du fortsatt lurer på noe, så kan du selvsagt ta kontakt med oss for utdypende informasjon!

Vil du ha mer informasjon?

MELD DEG PÅ VÅR NESTE WEBINAR

Vi tilbyr jevnlig webinarer med tips til hvordan du som arbeidsgiver kan få mest mulig ut av din kunnskap innenfor Helse, miljø og sikkerhet.  Dette er korte, innholdsrike seanser hvor våre fageksperter tar opp relevante problemstillinger. Deltakere kan sende inn spørsmål underveis i sendingen.