Vi feirer over 2500 kursdeltakere! FÅ -25% RABATT PÅ ALLE HMS KURS ved å benytte lisenskode: HMS2024

Dager
Hours
Minutes
Seconds

🇺🇦  Vi ønsker å bidra til enklere integrering av Ukrainske flykninger i Norsk arbeidsliv, ved å gi alle Ukrainske arbeidstakere gratis tilgang til vårt
HMS-Kurs for arbeidstakere på Ukrainsk (Finn kurs i oversikten)  🇺🇦

Vi feirer samtidig over 2500 kursdeltakere og ønsker derfor å gi nye og eksisterende kunder 25% RABATT på alle HMS-kurs ved å benytte lisenskode: HMS2023. 

Sommerkampanje –30% AVSLAG PÅ ALLE HMS-KURS – Bruk lisenskode: HMS2021 ved registrering.

Vi oppdaterer våre nettsider, det kan desverre medføre noe nedetid! Kontakt oss på post@totalhms.no for brukerstøtte. 

🇺🇦  Vi ønsker å bidra til å ønske ukrainske flykninger velkommen til Norge og Norsk arbeidsliv, ved å gi alle ukrainere i Norge
GRATIS HMS-Kurs for arbeidstakere (Finn kurs i oversikten)  🇺🇦

Vi feirer samtidig over 2500 kursdeltakere! FÅ 20% RABATT på alle HMS-kurs ved å benytte lisenskode: HMS2022. 

[log-code]
Søk

Bruk El-Proffens 'rabattkode' for fast medlemspris!

“EL-Akademiet, i samarbeid med leverandøren Totalhms, har inngått avtale om obligatoriske HMS-kurs som e-læring, for våre medlemsbedrifter i EL-Proffen” – Ole-Henrik Isaksen, Akademisjef

HVORDAN TAR JEG KURS?

HMS-kursene er i et effektiv og pedagogisk format med god faglig kvalitet. Våre HMS-kurs er i tråd med Arbeidstilsynets krav og anbefalinger.

1

REGISTRERING

Opprett brukerkonto med E-post og passord. Benytt El-Proffen’s “rabattkode”

2

LES OG LÆR

Logg inn på “min profil” og start kurs

3

KUNNSKAPSTEST

Fullfør kurset med avsluttende flervalgsoppgave.

4

KURSBEVIS

Last ned kursbevis på “min side”.

HMS-KURS FOR

Verneombud

Verneombudskurset på nett gir verneombudet og medlemmer av arbeidsmiljøutvalget (AMU) opplæringen som er nødvendig for at de skal kunne utføre sine verv på en forsvarlig måte. Det gir kunnskap om gjeldende lover og regelverk og hvordan man kan vurdere aspekter ved helse, miljø og sikkerhet på egen arbeidsplass. Videre gir det innsikt i rollefordeling og hvordan å gå fram for å utøve sin rolle som verneombud, for eksempel i møte med problematiske forhold.

I utgangspunktet skal verneombudskurs være på minst 40 timer, men partene i den enkelte virksomhet kan avtale kortere opplæringstid. Vår nettbaserte opplæring er et alternativ til et standard 40-timer verneombudskurs. Vi er opptatt av å presentere innholdet så effektivt som mulig, og kurset gjennomføres på 4-8 timer!

Før du som verneombud melder deg opp på kurset, anbefales det at du og din leder signerer en skriftlig avtale om kortere opplæringstid.  En mal for en slik avtale mellom partene kan lastes ned her. Avtalen fylles ut og oppbevares av bedriften.

HMS-KURS FOR

Daglig Leder

HMS-kurs for ledere gir grunnleggende opplæring i helse, miljø og sikkerhetsarbeid. Det gir kunnskap om gjeldende krav, hva som karakteriserer god HMS. Hvordan man som leder kan legge til rette for et målrettet og systematisk arbeid for å implementere helse, miljø og sikkerhet på arbeidsplassen. Slik opplæring er ifølge Arbeidsmiljølovens § 3-5 obligatorisk for arbeidsgivere, og arbeidsgivere er dermed forpliktet til å gjennomføre opplæring i HMS.

Hms-kurs for ledere på nett er bygd opp på en enkel, lærevennlig og pedagogisk måte. Vel vitende om hvor travel arbeidshverdagen kan være når en sitter i en lederposisjon, har vi vært opptatt av å presentere innholdet så effektivt som overhodet mulig. Kurset gjennomføres på 2-4 timer! På kort tid gir altså hms-kurset den nødvendige kompetansen for å forstå hva HMS-arbeid er, hvorfor det er viktig og hvordan å implementere det.

MEDLEMSFORDELER

Vår kursplattform gjør hms-opplæringen til en effektiv og lærerik opplevelse. Våre hms-kurs er av svært høy kvalitet.. Vi Jobber konsekvent for å bidra til at våre kursdeltakere får den beste opplæringen innenfor Helse, miljø og sikkerhet

Medlemspris

Gjennom sammarbeidet med El-Proffen vil alle deres medlemsbedrifter kunne benytte seg av våre HMS-kurs til svært gode og rabatterte priser.

Faktura

Når du benytter El-Proffen’s egen “rabattkode” gjennomføres registreringen kostnadsfritt. El-Proffen står for faktureringen, ingen nye leverandører trenger å legges inn i ditt system.
 

Kursbevis

Ved bestått HMS-kurs og kunnskapsprøve utstedes det automatisk et kursbevis som bekrefter at kursdeltaker har gjennomgått og fullført opplæring i henhold til arbeidsmiljøloven §3-5.

Vi skaper ny HMS-kunnskap, hver dag!

Følg vår blogg om HMS og ledelse

Har du spørsmål?

TA KONTAKT

Ofte stilte spørsmål

Faq

Har du et spørsmål til oss som du ønsker raskt svart på?
Da kan du se på denne listen med spørsmål som vi ofte får!
Hvis du fortsatt lurer på noe, så kan du selvsagt ta kontakt med oss for utdypende informasjon!

Vil du ha mer informasjon?

MELD DEG PÅ VÅR NESTE WEBINAR

Vi tilbyr jevnlig webinarer med tips til hvordan du som arbeidsgiver kan få mest mulig ut av din kunnskap innenfor Helse, miljø og sikkerhet.  Dette er korte, innholdsrike seanser hvor våre fageksperter tar opp relevante problemstillinger. Deltakere kan sende inn spørsmål underveis i sendingen.

webinar