Vi feirer over 2500 kursdeltakere! FÅ -25% RABATT PÅ ALLE HMS KURS ved å benytte lisenskode: HMS2024

Dager
Hours
Minutes
Seconds

🇺🇦  Vi ønsker å bidra til enklere integrering av Ukrainske flykninger i Norsk arbeidsliv, ved å gi alle Ukrainske arbeidstakere gratis tilgang til vårt
HMS-Kurs for arbeidstakere på Ukrainsk (Finn kurs i oversikten)  🇺🇦

Vi feirer samtidig over 2500 kursdeltakere og ønsker derfor å gi nye og eksisterende kunder 25% RABATT på alle HMS-kurs ved å benytte lisenskode: HMS2023. 

Sommerkampanje –30% AVSLAG PÅ ALLE HMS-KURS – Bruk lisenskode: HMS2021 ved registrering.

Vi oppdaterer våre nettsider, det kan desverre medføre noe nedetid! Kontakt oss på post@totalhms.no for brukerstøtte. 

🇺🇦  Vi ønsker å bidra til å ønske ukrainske flykninger velkommen til Norge og Norsk arbeidsliv, ved å gi alle ukrainere i Norge
GRATIS HMS-Kurs for arbeidstakere (Finn kurs i oversikten)  🇺🇦

Vi feirer samtidig over 2500 kursdeltakere! FÅ 20% RABATT på alle HMS-kurs ved å benytte lisenskode: HMS2022. 

[log-code]
Søk

Bruk Trinax 'rabattkode' for få fordelspriser!

“Trinax AS, i samarbeid med leverandøren Totalhms, har inngått avtale om obligatoriske HMS-kurs som e-læring og bistand til sentral godkjenning, for våre kunder og samarbeidspartnere i Trinax” – Nader Andreas Fahim, Daglig leder

Trinax HMS
Det norske samfunn

Nettbaserte HMS-kurs

I henhold til Arbeidsmiljøloven § 3-5 og § 6-5 pålegger myndighetene daglig leder og verneombud å gjennomføre HMS-opplæring. Våre HMS-kurs tilfredstiller myndighetenes krav til opplæring i helse, miljø og sikkerhet. Kursbeviset er din dokumentasjon på at du innehar den lovpålagte HMS-kompetansen myndighetene krever.

Med vår kursplattform gjør vi hms-opplæringen til en effektiv og lærerik opplevelse. Våre hms kurs er av svært høy kvalitet, både faglig og pedagogisk. Vi Bidrar konsekvent til at våre kursdeltakere får den beste og mest effektive opplæringen innenfor Helse, miljø og sikkerhet.

Sentral Godkjenning

Ved å benytte deg bistand til bestilling av sentral godkjenning gjennom TotalHMS.no, sørger vi for søknad, bestilling og fornyelse. Du kan være trygg på at søknaden blir fulgt opp på en profesjonell måte samt at du får din godkjenning raskt, enkelt og rimelig.

Bistand til søknad om sentral godkjenning omfatter bl.a. følgende arbeid:

SENTRALT GODKJENT

FORDELSPRIS GJENNOM TRINAX

Sammen er vi sterkere! Gjennom å fremforhandle samarbeidsavtaler får du som Trinax kunde flere fordeler, når du benytter Totalhms.no bistand til sentral godkjenning eller tar nettkurs. 

Fordelspris

Gjennom sammarbeidet med Trinax vil alle deres kunder kunne benytte seg av våre nettkurs og bistand til sentral godkjenning til svært gode og rabatterte priser.

Enkel betaling

Når du benytter Trinax egen “rabattkode” trekkes rabatten av rett fra din faktura! 
 

Fagkunnskap

Våre saksbehandlere og kursinstruktører har lang erfaring innenfor HMS, internkontroll og bistand til søknader. Ved å velge totalhms skal du være sikker på at du blir ivaretatt som kunde. 

Vi skaper ny HMS-kunnskap, hver dag!

Følg vår blogg om HMS og ledelse