Vi feirer over 2500 kursdeltakere! FÅ -25% RABATT PÅ ALLE HMS KURS ved å benytte lisenskode: HMS2024

Dager
Hours
Minutes
Seconds

🇺🇦  Vi ønsker å bidra til enklere integrering av Ukrainske flykninger i Norsk arbeidsliv, ved å gi alle Ukrainske arbeidstakere gratis tilgang til vårt
HMS-Kurs for arbeidstakere på Ukrainsk (Finn kurs i oversikten)  🇺🇦

Vi feirer samtidig over 2500 kursdeltakere og ønsker derfor å gi nye og eksisterende kunder 25% RABATT på alle HMS-kurs ved å benytte lisenskode: HMS2023. 

Sommerkampanje –30% AVSLAG PÅ ALLE HMS-KURS – Bruk lisenskode: HMS2021 ved registrering.

Vi oppdaterer våre nettsider, det kan desverre medføre noe nedetid! Kontakt oss på post@totalhms.no for brukerstøtte. 

🇺🇦  Vi ønsker å bidra til å ønske ukrainske flykninger velkommen til Norge og Norsk arbeidsliv, ved å gi alle ukrainere i Norge
GRATIS HMS-Kurs for arbeidstakere (Finn kurs i oversikten)  🇺🇦

Vi feirer samtidig over 2500 kursdeltakere! FÅ 20% RABATT på alle HMS-kurs ved å benytte lisenskode: HMS2022. 

[log-code]
Søk

Byggekort

Arbeidsgiver plikter å utstyre ansatte i bygg & annlegsbransjen med offentlige HMS-kort

Leverandør av HMS-kort er EVRY, men vi kan alikevell gjennom vår partner Jobbkort AS bistå med søknad, bestilling og fornyelse av HMS-kort.

KUN 619 NOK

En tjeneste levert av Jobbkort AS

Hvordan bestiller jeg?

Ved å benytte deg bistand til bestilling av HMS-kort for bygg- og anleggsbransjen gjennom TotalHMS.no og Jobbkort AS, sørger vi for søknad, bestilling og fornyelse. Du kan være trygg på at søknaden blir fulgt opp på en profesjonell måte samt at du får dine HMS-Kort raskt, enkelt og rimelig.

Kjapt og enkelt

Registrering av foretak og ansatte

Du fyller enkelt bestillingskjema lengere ned på denne siden. Jobbkort AS tar deretter søknad og oppfølgingen med EVERY og Arbeidstilsynet. Du vil få dine hms-kort, helt uten bekymringer.

Ingen bekymring

Dokumentasjon

Du vil motta kortet i postkassen senest 14 dager etter at vi har mottatt bestillingen. I mellomtiden vil du få en ordrebekreftelse på e-post som er gyldig til kortet er mottatt.

Stolte-Ansatte

Gyldig i to år

Så lenge du er i arbeid for samme firma, men maksimalt to år. Jobbkort AS tar kontakt med deg før kortet skal fornyes, slik at du slipper å beskymre deg for ugyldige HMS-kort.

 

Hvorfor er HMS-kort viktig?

Alle virksomheter som arbeider på bygge- og anleggsplasser, er  pliktige til å utstyre alle ansatte med HMS-kort. Arbeidsgiver er også forpliktet til å at byggekortet til enhver tid er gyldig. Kortet utstedes for en periode på to år, men kun gyldig så lenge arbeidsforholdet varer. Dette i henhold til Arbeids- og sosialdepartementets forskrift om HMS-kort på bygge- og anleggsplasser.

Byggekortet er et personlig HMS-kort som viser at en ansatt som arbeider på en bygge- og anleggsplass har tilknytning til en bestemt virksomhet. På kortet står virksomhetens navn og organisasjonsnummer, samt den ansattes navn, fødselsdato og kjønn. På kortet er også arbeidstakers bilde og signatur, sammen med kortets gyldighet.

Hensikten med byggekortet er å holde oversikt over at det er gode arbeidsforhold for dem som arbeider på bygge- og anleggsplassen. Det bidrar til å økt fokus på godt HMS-arbeid og seriøsitet i bransjen.

Byggerkort(new)

Foretaksinformasjon

Informasjon om Arbeidstaker(e)

Maximum file size: 10MB

– Fotoet skal ikke være eldre enn tre år.
– Fotoet skal tas forfra og vise begge øynene og ørene.
– Blikket skal være rettet mot kameraets linse.
– Fotoet tas mot lys bakgrunn uten skygge, eller andre elementer som dører eller vinduer.
– Ansiktsutrykket skal være nøytralt og munnen lukket.
– Må tas uten hodeplagg eller fargede brilleglass.
– Fotoet må være skarpt og annsiktet skal være jevnt belyst.
– Fotoet kan tas med mobiltelefon.
– Fotoet skal ikke være bilde av et fotografi på den ansatte.
– Det må være luft mellom objektet og rammen av bilde.
– Må lastes opp i JPEG eller PNG format.

Maximum file size: 10MB

– Pass, Forsvarets ID-kort, Nasjonale ID-kort fra EU/EØS-land eller Nordisk førerkort (utstedt etter 1998).
– Minimum størrelse: 500px x 400px. (legitimasjon bør fylle hele skjermen/bilde)
– Må lastes opp i JPEG eller PNG format.

Pris og vilkår:

Kr 619 pr/stk.

– Det gjøres oppmerksom på at kunde plikter å delegere bestilleransvar til en av Jobbkort AS sine representanter via Arbeidstilsynets bestillerløsning. Veiledning for slik delegering følger med ordrebekreftelse.
– Bistand til bestilling av HMS-kort er en tjeneste levert av jobbkort AS (915376215MVA) og er således ikke en tjeneste levert av Total HMS AS. 
– Arbeidet påbegynnes ved registrering, uavhengig om delegering er gjennomført. Det gis således ingen angrerett.

Ved bestilling bekrefter du å ha lest og akseptert Jobbkort AS sin(e) Behandleravtale og Kjøps- & Avtalevilkår.

En tjeneste levert i sammarbeid med:

Ofte stilte spørsmål

Alle arbeidstakere som utfører arbeid på bygge- og anleggsplasser i Norge skal ha et gyldig byggekort. Det gjelder også dem som bidrar med støttetjenester, som transport til og fra byggeplassen.

Et hms-kort koster kr 619,- når det bestilles via jobbkort.no. De gjør prosessen med å søke enkel og sørger for at riktig dokumentasjon blir sendt. De følger også opp fornyelse av HMS-kortet etter to år.

Kortet er gyldig i maksimalt to år og må fornyes slik at ansatte alltid kan vise fram et gyldig kort. Kortets gyldighet avhenger av at man fremdeles arbeider for virksomheten som utstedte kortet.

Kortet utstedes av EVRY på vegne av Arbeidstilsynet.

Byggekortet er et påkrevd identitetskort for alle som utfører arbeid på bygge- og anleggsområder. På HMS-kortet står det hvilken bedrift arbeidstaker arbeider for og hvem vedkommende er. Byggekortet skal alltid være lett synlig under arbeid. Kortet inneholder virksomhetens navn og organisasjonsnummer, sammen med korthavers fødselsdato, navn og kjønn. På kortet er det også arbeidstakers bilde og signatur, samt kortets gyldighet.

Alle som arbeider i bygge- og anleggsnæringen og i renholdsbransjen skal være utstyrt med et HMS-kort, enten et byggekort eller et renholdskort. Det er arbeidsgiver som er ansvarlig for at alle ansatte har et gyldig HMS-kort. TotalHMS.no og jobbkort.no forenkler jobben med bestilling, og vi sørger for jevnlig fornying av de ansattes ID-kort.

Du kan nå bestille HMS-kort til ansatte som er forhåndsregistrert i Arbeidsgiver og arbeidstakerregisteret (Aa-registeret), så lenge det er 30 dager eller mindre til oppstart av arbeidsforholdet.

For å kunne søke om HMS-kort må foretaket og arbeidstakerne være registrert i følgende registere:

  • Merverdiavgiftsmanntallet (MVA)
  • Enhetsregisteret
  • Folkeregisteret
  • Nav Aa-registeret (unntak dersom man er ansatt i eget enk.)

Alle arbeidstakere som utfører arbeid på bygge- og anleggsplasser skal ha og alltid bære med seg et HMS-kort. Dette inkluderer enkeltpersonforetak, utenlandske arbeidstakere i utenlandske selskaper på oppdrag på bygge- og anleggsplasser i Norge og innleide arbeidstakere. Det gjelder også for dem som utfører støttefunksjoner som arbeid i kantine inne på et anleggsområdet, samt personer som frakter varer til hit på regelmessig basis.

Det er også enkelte unntak fra påbudet om HMS-kort for dem som arbeider på bygge- og anleggsplasser. Dette inkluderer personer på tiltak som er lønnet av NAV, innvandrere i introduksjonsprogram med utplassering og elever med praksis knyttet til skolegang.