HMS-KORT TIL DIN VIRKSOMHET

Arbeidsgiver plikter å utstyre ansatte i bygg & annlegs- og renholdsbransjen med offentlige HMS-kort.

Vi bistår med søknad, bestilling og fornyelse av HMS-kort.

Fra kun 390 NOK

Del din erfraring med andre!
[Antall vurderinger: 23 Antall stjerner: 4.3]

VI FORENKLER SØKNADSPROSESSEN FOR HMS-KORT

Ved å benytte deg bistand til bestilling av HMS-kort gjennom TotalHMS.no, sørger vi for søknad, bestilling og fornyelse. Du kan være trygg på at søknaden blir fulgt opp på en profesjonell måte samt at du får hms-kortene raskt, enkelt og rimelig.

null bekymringer

Ingen bekymring

Du fyller enkelt bestillingskjema for byggekort eller renholdskort på vår nettside. Vi tar deretter søknad og oppfølging med arbeidstilsynet. Du vil få HMS-kortet pr. post, helt uten bekymringer.
Kjapt og enkelt

Kjapt og enkelt

Du vil motta HMS-kortene i løpet av 14. dager. I mellomtiden får du en ordrebekreftelse pr. mail, som er gyldig som dokumentasjon inntil du mottar kortet i posten.
hms-kort gyldig i to år

Gyldig i to år

Når du mottar dine HMS-kort er de gyldige i to år. Kortet er personlig for arbeidstaker og gyldig når arbeidstaker arbeider i bestillers foretak. Vi sørger for at kortene blir fornyet før de går ut.

BYGGEKORT

Alle virksomheter som utfører arbeid på bygge- og anleggsplasser, er pålagt å utstyre sine arbeidstakere med HMS-kort. Kravet om å bære HMS-kort gjelder også de som utfører støttefunksjoner som renhold, kantinedrift osv. når de er fast etablert innenfor anleggets område.

renholdskort

RENHOLDSKORT

Alle virksomheter som tilbyr renholdstjenester er pliktige til å utstyre alle ansatte som utfører renholdstjenester med et gyldig HMS-kort. Arbeidsgiver er også forpliktet til å at renholdskortet til enhver tid er gyldig.

Hvem er påbudt HMS-kort?

Alle som arbeider i bygge- og anleggsnæringen og i renholdsbransjen skal være utstyrt med et HMS-kort, enten et byggekort eller et renholdskort. Det er arbeidsgiver som er ansvarlig for at alle ansatte har et gyldig HMS-kort. TotalHMS.no forenkler jobben med bestilling, og vi sørger for jevnlig fornying av de ansattes ID-kort.

Vi tar hele prosessen med å skaffe HMS-kort

Vi vet at det for mange kan være utfordrende og komplisert å tilfredsstille arbeidstilsynets og produsentenes krav i prosessen med å bestille HMS-kort. TotalHMS.no tilbyr bistand til nettopp denne prosessen. Vi oppretter bruker på vegne av kunden, skanner, redigerer bilder og dokumenter.

Vi ser rett og slett til at alle krav til dokumentasjon er oppfylt, så du kan fokusere på din kjernevirksomhet istedenfor å havne i papirmølla.

Når kan jeg bestille kort til nye arbeidstakere?

Du kan nå bestille HMS-kort til ansatte som er forhåndsregistrert i Arbeidsgiver og arbeidstakerregisteret (Aa-registeret), så lenge det er 30 dager eller mindre til oppstart av arbeidsforholdet.

Hvilke krav gjelder for å kunne bestille HMS-kort?

For å kunne søke om HMS-kort må foretaket og arbeidstakerne være registrert i følgende registere:

  • Merverdiavgiftsmanntallet (MVA)
  • Enhetsregisteret
  • Folkeregisteret
  • Nav Aa-registeret (unntak dersom man er ansatt i eget enk.)

Har du spørsmål?

TA KONTAKT

  • Tlf: +47 411 711 00
  • Email: Post@totalhms.no
  • Postadresse: Trudvangveien 67, 3117 Tønsberg
  • Kundeservice: 09:00 – 15:00

Ofte stilte spørsmål

FAQ

Har du et spørsmål til oss som du ønsker raskt svart på?
Da kan du se på denne listen med spørsmål som vi ofte får!
Hvis du fortsatt lurer på noe, så kan du selvsagt ta kontakt med oss for utdypende informasjon!

Vil du ha mer informasjon?

MELD DEG PÅ VÅR NESTE WEBINAR

Vi tilbyr jevnlig webinarer med tips til hvordan du som arbeidsgiver kan få mest mulig ut av din kunnskap innenfor Helse, miljø og sikkerhet.  Dette er korte, innholdsrike seanser hvor våre fageksperter tar opp relevante problemstillinger. Deltakere kan sende inn spørsmål underveis i sendingen.