HMS-KORTENE DU TRENGER TIL JOBBEN

For ansatte på bygg/anlegg og i renholdsbransjen er det obligatorisk med gyldig HMS-kort fra Arbeidstilsynet. TotalHMS.no hjelper deg med å skaffe eller fornye kort.

Hvem er påbudt HMS-kort?

Alle som arbeider i bygge- og anleggsnæringen og i renholdsbransjen skal være utstyrt med et HMS-kort, enten et byggekort eller et renholdskort. Det er arbeidsgiver som er ansvarlig for at alle ansatte har et gyldig HMS-kort. TotalHMS.no forenkler jobben med bestilling, og vi sørger for jevnlig fornying av de ansattes HMS-kort.

Vi tar hele prosessen med å skaffe HMS-kort

Vi vet at det for mange kan være utfordrende og komplisert å tilfredsstille arbeidstilsynets og produsentenes krav i prosessen med å bestille HMS-kort. TotalHMS.no tilbyr bistand til nettopp denne prosessen. Vi oppretter bruker på vegne av kunden, skanner, redigerer bilder og dokumenter.

Vi ser rett og slett til at alle krav til dokumentasjon er oppfylt, så du kan fokusere på din kjernevirksomhet istedenfor å havne i papirmølla.

Når kan jeg bestille kort til nye arbeidstakere?

Du kan nå bestille HMS-kort til ansatte som er forhåndsregistrert i Arbeidsgiver og arbeidstakerregisteret (Aa-registeret), så lenge det er 30 dager eller mindre til oppstart av arbeidsforholdet.

Hvilke krav gjelder for å kunne bestille HMS-kort?

For å kunne søke om HMS-kort må foretaket og arbeidstakerne være registrert i følgende registere:

  • Merverdiavgiftsmanntallet (MVA)
  • Enhetsregisteret
  • Folkeregisteret
  • Nav Aa-registeret (unntak dersom man er ansatt i eget enk.)

Bestill Byggekort

Bestill Renholdskort

Vi tar bekymringene:

Du fyller enkelt ut skjema for bestilling av byggekort eller renholdskort på våre sider. Deretter tar vi søknaden og all oppfølging med arbeidstilsynet. Du vil få de bestilte HMS-kortene rett i din postkasse, helt uten bekymringer.

Kjapt og Enkelt:

Du vil motta HMS-kortene i løpet av 14. dager. I mellomtiden får du en ordrebekreftelse pr. mail, som er gyldig som dokumentasjon inntil du mottar kortet i posten.

Gyldige i to år:

Når du mottar dine hms-kort er de gyldige i to år. Kortet er kun gyldig for selskapet som har bestilt kortet. Dersom arbeidstaker bytter arbeidsgiver, vil kortet ikke lenger være gyldig. TotalHMS.no følger opp dette slik at du slipper å bekymre deg for ugyldige kort.

Byggekort

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Byggekort
renholdskort

Renholdskort

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

>